Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin vaihto ja kiveniskemän korjaus

Kiven, hiekoitushiekan, tai nastarenkaista lentäneen nastan osuma voi jättää ikävän särön tuulilasiin. Rengasmarket Kauppakeskus Liilassa vaihdat, tai korjautat nyt myös tarvittaessa tuulilasisi!

Tuulilasin vaihtaminen on tärkeää, jos osuma tai halkeama on kuljettajan näkökentässä. Mikäli visuaalinen haitta on katsastuksen aikana tuulilasissa, voit jopa saada katsastukesta hylätyn. Tuulilasi kuluu myös normaalissa käytössä, vaikka halkeamia, tai näkyviä kiveniskuja ei tulisi. Ajan saatossa lasiin muodostuu naarmuja ja kulumia, jotka vaikuttavat näkyvyyteen kirkkaassa auringonvalossa, tai pimeällä ajaessa vastaantulijoiden valot voivat häikäistä. Ehjä tuulilasi on tärkeä osa ajoturvallisuutta!

Tuulilasin korjaus vai vaihto?

Voit välttyä tuulilasin vaihdolta, mikäli iskun koko on pienempi kuin kahden euron kolikko. Pienestäkin säröstä voi kuitenkin tulla iso päänvaiva, mikäli sitä ei korjaa heti. Ajan mittaa pienestä osumasta voi muodostua iso halkeama jolloin tuulilasi tulee vaihtaa.

Rengasmarket Kauppakeskus Liilasta saat tuulilasin vaihdot ja korjaukset ammattitaidolla, helposti ja nopeasti. Tervetuloa!