Continental ContiEcoContact 5

Continental ContiCrossContact UHP
Continental ContiCrossContact UHP
16.8.2017
Continental ContiPremiumContact 5
Continental ContiPremiumContact 5
16.8.2017
Show all

Continental ContiEcoContact 5

68,00 214,00 

  • “Ensimmäinen oikea ECO rengas” jossa äärimmäisen pieni vierintävastus.
  • “Ultra light” kevytrakenne-konsepti, jossa renkaan kaikki osat suunniteltiin uudelleen, pientä vierintävastusta painottaen – toisiinsa täydellisesti sopiviksi.
  • Kulutuspintageometrian mukautuvat palaleikkaukset pienentävät renkaan kulutuspinnan muodonmuutosta, jolloin energiahukka saadaan minimoitua.
  • Vierintävastuksen/ märkäpidon ristiriita ratkaistiin käyttämällä uusia, innovatiivisia materiaaleja kulutuspinnan kumiseoksessa.
  • Tuloksena myös parempi kulumiskestävyys.
  • Kokovalikoima yltää 17” ja 300km/h – antaa ECO-luokalle uudet normit: Performance Eco Segment.
Valitse tuotteen tarkka malli alla olevasta pudotusvalikosta.
Poista
Tuotetunnus (SKU): 03561110000 Osastot: , , Brand:
Kuvaus

Kevyt vierintävastus ja lyhyet jarrutusmatkat märällä asfaltilla – kombinaatio, jonka yhdistäminen samaan kesärenkaaseen on ollut tähän saakka erittäin haasteellista. Continental, Euroopan suurin rengasvalmistaja, on nyt ratkaissut yhdistämisen ongelmat: tuloksena uusi ContiEcoContact 5. Ratkaisu vaati täysin uuden lähestymismallin, jossa kaikki renkaat osat täytyi kehitellä toisiinsa sopiviksi, kevyttä vierintävastusta painottaen – runkokudos, kumiseos, muotoilu ja kulutuspinnan geometria. Täysin uuden konseptin avulla pystyttiin ensimmäistä kertaa suunnittelemaan rengas, jossa on tuntuvasti perinteistä rengasta kevyempi vierintävastus ilman, että renkaan muut ominaisuudet olisivat kärsineet. Päinvastoin. Kesärenkaan jarrutusmatkat sekä märällä että kuivalla asfaltilla ovat hivenen lyhentyneet sekä mukavuusominaisuudet jopa parantuneet. Ja vaikka rengas on mukava ajaa, omaa se silti sporttiset käsittelyominaisuudet ja tarkan ohjautuvuuden. Kesärengas on myös todettu käytännössä erittäin hiljaiseksi. Jopa Suomen karhealla asfaltilla.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Continental ContiEcoContact 5”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *